Doorgaan naar hoofdcontent

Derde thema-praalwagen bekend: Vrijheid!

 Tijdens de Mooiste File van Nederland 2022 zullen er vier verschillende thema-praalwagens ter bewondering staan op de Koningin Wilhelmina Boulevard. 

Het thema van de derde praalwagen is:

Vrijheid!

De gemeente Noordwijk heeft het thema Vrijheid gekozen om bij allerlei activiteiten en evenementen et cetera centraal te stellen, dus ook de Stichting Bloem & Zee doet hier graag aan mee! Arrangeur Jessica Keet heeft deze schitterende praalwagen ontworpen!

Op deze zeer speciale praalwagen staan de drie iconische elementen van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk bijeen. 

Door de oorlog en de pandemie komt het besef dat vrijheid zeker geen vanzelfsprekende zaak is steeds meer naar voren. De Mooiste File van Nederland biedt blijdschap voor de gasten en inwoners van Noordwijk met daarbij de boodschap dat vrijheid heel kostbaar is. 

Bewonder de Vrijheids-praalwagen op het evenement met eigen ogen op vrijdag (namiddag) 22, zaterdag 23 en zondag 24 april 2022! 😍

We zien je daar! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het programma - 21, 22 en 23 april 2023

 

Giant Tulip Bulb brengt De Mooiste File van Nederland toch in beeld!

Vandaag zou de 25e editie van De Mooiste File van Nederland plaatsvinden, door de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk.  Om er toch nog wat moois van te maken zijn vandaag Hotel van Oranje, Abswoude Autopromenade en arrangeur Jessica Keet met haar team in samenwerking om De Mooiste File van Nederland toch in beeld te brengen! Zo staat er voor Hotel van Oranje een prachtige auto met bloemen arrangement, zijn er twee reuze bollen van het Giant Tulip Bulbs project van De Gildemeesters van de Zwarte Tulp te bewonderen en heeft de bloemenkoningin een bezoek gebracht tijdens de opening. Wij hopen volgend jaar iedereen weer te mogen ontvangen bij De mooiste file van Nederland 2022 op 22,23 en 24 april op Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk!  

De vierde thema-praalwagen blijft een verrassing!

Tijdens de Mooiste File van Nederland om 22, 23 en 24 april zullen er 4 verschillende thema-praalwagens zijn, allemaal schitterend gemaakt door arrangeur Jessica Keet.  In onze vorige berichten hebben we de ontwerpen van 3 praalwagens bekend gemaakt met de thema's: 25 jaar de Mooiste File van Nederland, het gemeentelijk thema Vrijheid en Orange Party!  Het thema van de vierde praalwagen is: Feest! Maar hoe deze praalwagen eruit ziet, houden we als verrassing.  Ben je benieuwd hoe deze feestelijke praalwagen eruit ziet? Kom dan vooral langs dit weekend!  Tot dan 🥳💐🌷