Doorgaan naar hoofdcontent

De Mooiste File van Nederland is er dit jaar weer!

NOORDWIJK – Met veel blijdschap maakt de organisatie van De Mooiste File van Nederland bekend dat dit jaar het evenement ‘eindelijk’ weer door kan gaan! De 25ste editie van de Mooiste File van Nederland 2022 gaat door. In het weekend van 22 (namiddag), 23 en 24 april zal op de Koningin Wilhelmina Boulevard het bloemenevenement plaatsvinden met als thema Orange Party. Vrij entree.

Vier praalwagens en circa 30 personenauto’s zullen prachtig gedecoreerd worden met kleur- en geurrijke arrangementen, door de arrangeur Jessica Keet.
De praalwagens hebben verschillende speciale thema’s! Zo zal één van de vier praalwagens geheel in het teken zijn van de 25e jubileum van de Mooiste File van Nederland met vele foto’s die terugblikken naar alle voorgaande edities. De andere drie praalwagens hebben als thema: Orange Party, Feest en Vrijheid. De gemeente Noordwijk heeft het thema Vrijheid gekozen om bij allerlei activiteiten en evenementen et cetera centraal te stellen, dus ook de Stichting Bloem & Zee doet hier graag aan mee!

Het programma

Vrijdagavond 22 april zal er ter hoogte van de Oranje Promenade, dankzij de bereidwillige medewerking van Hotel van Oranje, vanaf 16:30 uur de mogelijkheid zijn om de preview van de gehele file te bewonderen. De duizenden geurrijke bloemen zijn dan op zijn mooist! Iedereen kan komen kijken en foto’s maken.

Op zaterdagochtend 23 april om 09:15 uur is de officiële start van het Bloemencorso van de Bollenstreek met als thema: Celebrating Memories. Na het vertrek van het Bloemencorso wordt de Mooiste File van Nederland opgesteld over de gehele Koningin Wilhelmina Boulevard. De Mooiste File blijft hier voor bezichtiging staan tot en met zondag 24 april 18:00 uur. Vanaf 13:30 uur tot 16:30 zal een DJ zich verplaatsen in een bakfiets en van daaruit voor muziek zorgen.

Zondag 24 april is echt een dag voor de autoliefhebbers. Vanaf 10:30 uur zullen enkele bijzondere Citroën cabriolet DS te bewonderen zijn. Aansluitend rijden er vanaf 12:00 uur circa 100 unieke oldtimers van de H.A.V. en A-Ford club. Aansluitend zal er om 13:00 uur een mobiele DJ voor gezellig entertainment zorgen tot circa 15:00 uur.
Rond 15:00 uur worden er 25 mooie kleurrijke Fiat Barchettas neergezet, dit zijn kleine roadsters van Fiat op basis van de Punto. Circa 16:00 uur vertrekken deze tweezits-sportwagens.

Meedoen met de Mooiste File van Nederland?

Stichting Bloem & Zee roept bedrijven, verenigingen en stichtingen op om deel te nemen aan het unieke bloemenevenement De Mooiste File van Nederland. Voor meer informatie, bezoek www.bloemenzeenoordwijk.com
Reacties

Populaire posts van deze blog

Het programma - 21, 22 en 23 april 2023

 

Giant Tulip Bulb brengt De Mooiste File van Nederland toch in beeld!

Vandaag zou de 25e editie van De Mooiste File van Nederland plaatsvinden, door de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk.  Om er toch nog wat moois van te maken zijn vandaag Hotel van Oranje, Abswoude Autopromenade en arrangeur Jessica Keet met haar team in samenwerking om De Mooiste File van Nederland toch in beeld te brengen! Zo staat er voor Hotel van Oranje een prachtige auto met bloemen arrangement, zijn er twee reuze bollen van het Giant Tulip Bulbs project van De Gildemeesters van de Zwarte Tulp te bewonderen en heeft de bloemenkoningin een bezoek gebracht tijdens de opening. Wij hopen volgend jaar iedereen weer te mogen ontvangen bij De mooiste file van Nederland 2022 op 22,23 en 24 april op Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk!  

De vierde thema-praalwagen blijft een verrassing!

Tijdens de Mooiste File van Nederland om 22, 23 en 24 april zullen er 4 verschillende thema-praalwagens zijn, allemaal schitterend gemaakt door arrangeur Jessica Keet.  In onze vorige berichten hebben we de ontwerpen van 3 praalwagens bekend gemaakt met de thema's: 25 jaar de Mooiste File van Nederland, het gemeentelijk thema Vrijheid en Orange Party!  Het thema van de vierde praalwagen is: Feest! Maar hoe deze praalwagen eruit ziet, houden we als verrassing.  Ben je benieuwd hoe deze feestelijke praalwagen eruit ziet? Kom dan vooral langs dit weekend!  Tot dan 🥳💐🌷