Doorgaan naar hoofdcontent

Deelnemen aan de Mooiste File van Nederland 2022? Dat kan!

Stichting Bloem & Zee roept bedrijven, verenigingen en stichtingen op om dit jaar deel te nemen aan De Mooiste File van Nederland 2022!

Na twee jaar geen evenementen te mogen organiseren, maakt dit jaar de 25e editie van De Mooiste File nog specialer! 
Het evenement is met veel bloemen, auto’s en geeft de gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten na de pandemie.

De Mooiste File van Nederland biedt opnieuw blijdschap voor de gasten en inwoners van Noordwijk! 
Iedereen kan in dit weekend naar het evenement toe komen om individueel (of samen met anderen) te genieten van alle vrolijke kleuren en prachtige auto’s die te zien zijn op elk moment dat hun schikt (vrij entree). 

Wil jij ook deel uit maken van dit unieke bloemenevenement met je bedrijf? Stuur dan aub een bericht naar marjolijn@vanderjagtpr.nl 

Mis deze kans niet!  
Reacties

Populaire posts van deze blog

Het programma - 21, 22 en 23 april 2023

 

Giant Tulip Bulb brengt De Mooiste File van Nederland toch in beeld!

Vandaag zou de 25e editie van De Mooiste File van Nederland plaatsvinden, door de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk.  Om er toch nog wat moois van te maken zijn vandaag Hotel van Oranje, Abswoude Autopromenade en arrangeur Jessica Keet met haar team in samenwerking om De Mooiste File van Nederland toch in beeld te brengen! Zo staat er voor Hotel van Oranje een prachtige auto met bloemen arrangement, zijn er twee reuze bollen van het Giant Tulip Bulbs project van De Gildemeesters van de Zwarte Tulp te bewonderen en heeft de bloemenkoningin een bezoek gebracht tijdens de opening. Wij hopen volgend jaar iedereen weer te mogen ontvangen bij De mooiste file van Nederland 2022 op 22,23 en 24 april op Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk!  

De vierde thema-praalwagen blijft een verrassing!

Tijdens de Mooiste File van Nederland om 22, 23 en 24 april zullen er 4 verschillende thema-praalwagens zijn, allemaal schitterend gemaakt door arrangeur Jessica Keet.  In onze vorige berichten hebben we de ontwerpen van 3 praalwagens bekend gemaakt met de thema's: 25 jaar de Mooiste File van Nederland, het gemeentelijk thema Vrijheid en Orange Party!  Het thema van de vierde praalwagen is: Feest! Maar hoe deze praalwagen eruit ziet, houden we als verrassing.  Ben je benieuwd hoe deze feestelijke praalwagen eruit ziet? Kom dan vooral langs dit weekend!  Tot dan 🥳💐🌷