Doorgaan naar hoofdcontent

Bloemenactie!

 Bloemencorso Bollenstreek rijdt dit voorjaar dan wel niet van Noordwijk naar Haarlem, het laat volop van zich horen. Om het corsohart kloppend te houden is eerder een prachtig pakket alternatieve corsoacties gepresenteerd. De actie Gezichten van het Bloemencorso Bollenstreek ging al direct van start en nu is het de beurt aan de Hartverwarmende bloemenactie als symbool van hoop en liefde. Wie verdient volgens jou een bloemetje wordt in deze actie centraal gesteld. Per corsogemeente worden dan op 21 maart, de eerste lentedag, 75 bossen bloemen uitgedeeld.

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient? Vertel ons dan waarom en ga dan snel naar de website van het Bloemencorso Bollenstreek, www.bloemencorso.info Op de Hartverwarmende bloemenactie pagina kun je aangeven welke topper volgens jou een bloemetje van het Bloemencorso Bollenstreek verdient en waarom. Wie weet staan wij dan op 21 maart, de eerste lentedag, bij deze topper voor de deur met een bloemetje. Uiteraard worden bij het afgeven van de bloemen strikt vastgehouden aan de coronaregels. Per gemeente zijn er 75 bloemetjes te verdelen, dus wees er snel bij! De deelnemende gemeente zijn Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Heemstede en Haarlem. Aanmelden kan tot zaterdag 20 maart.

Bijzonder leuk om nog te vermelden is dat de Hartverwarmende bloemenactie met open armen is ontvangen door zowel de gemeenten als de aldaar actief zijnde marketingpartijen. Hartverwarmend, toch? :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Giant Tulip Bulb brengt De Mooiste File van Nederland toch in beeld!

Vandaag zou de 25e editie van De Mooiste File van Nederland plaatsvinden, door de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk.  Om er toch nog wat moois van te maken zijn vandaag Hotel van Oranje, Abswoude Autopromenade en arrangeur Jessica Keet met haar team in samenwerking om De Mooiste File van Nederland toch in beeld te brengen! Zo staat er voor Hotel van Oranje een prachtige auto met bloemen arrangement, zijn er twee reuze bollen van het Giant Tulip Bulbs project van De Gildemeesters van de Zwarte Tulp te bewonderen en heeft de bloemenkoningin een bezoek gebracht tijdens de opening. Wij hopen volgend jaar iedereen weer te mogen ontvangen bij De mooiste file van Nederland 2022 op 22,23 en 24 april op Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk!  

De Mooiste File van Nederland is er dit jaar weer!

NOORDWIJK – Met veel blijdschap maakt de organisatie van De Mooiste File van Nederland bekend dat dit jaar het evenement ‘eindelijk’ weer door kan gaan! De 25 ste editie van de Mooiste File van Nederland 2022 gaat door. In het weekend van 22 (namiddag), 23 en 24 april zal op de Koningin Wilhelmina Boulevard het bloemenevenement plaatsvinden met als thema Orange Party. Vrij entree. Vier praalwagens en circa 30 personenauto’s zullen prachtig gedecoreerd worden met kleur- en geurrijke arrangementen, door de arrangeur Jessica Keet. De praalwagens hebben verschillende speciale thema’s! Zo zal één van de vier praalwagens geheel in het teken zijn van de 25 e jubileum van de Mooiste File van Nederland met vele foto’s die terugblikken naar alle voorgaande edities. De andere drie praalwagens hebben als thema: Orange Party, Feest en Vrijheid. De gemeente Noordwijk heeft het thema Vrijheid gekozen om bij allerlei activiteiten en evenementen et cetera centraal te stellen, dus ook de Stichting B

Het programma - 22, 23 en 24 april 2022

Het programma van de Mooiste File van Nederland 2022: Vrijdag 22 april Vanaf 16:30 uur zal de preview van de Mooiste File van Nederland opgesteld staan op de Oranje Promenade, Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee.  Zaterdag 23 april 09:15 uur    De officiële start van het Bloemencorso in Noordwijk   Na het vertrek van het Bloemencorso, zal de Mooiste File van Nederland opnieuw opgesteld worden op de Kon. Wilhelmina Boulevard.    13:00 uur   Steltenlopers zullen rondlopen op de boulevard. 13:30 uur   Er zal een mobiele DJ zich verplaatsen in een bakfiets en daaruit voor muziek zorgen tot 16:30 uur.  15:30 uur   Aankomst van de Studebaker groep, dit zijn erg speciale Amerikaanse oldtimers!  Zondag 24 april 10:30 uur   Enkele bijzondere Citroën Cabriolet DS zijn te bewonderen tot 11:30 uur.  12:00 uur   Aankomst van de H.A.V. en A-Ford Club met 100 unieke oldtimers op de Kon. Wilhelmina Boulevard. De club vertrekt om 13:00 uur.  13:00 uur   De mobiele DJ zal voor gezellig entert