Doorgaan naar hoofdcontent

Bloemenactie!

 Bloemencorso Bollenstreek rijdt dit voorjaar dan wel niet van Noordwijk naar Haarlem, het laat volop van zich horen. Om het corsohart kloppend te houden is eerder een prachtig pakket alternatieve corsoacties gepresenteerd. De actie Gezichten van het Bloemencorso Bollenstreek ging al direct van start en nu is het de beurt aan de Hartverwarmende bloemenactie als symbool van hoop en liefde. Wie verdient volgens jou een bloemetje wordt in deze actie centraal gesteld. Per corsogemeente worden dan op 21 maart, de eerste lentedag, 75 bossen bloemen uitgedeeld.

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient? Vertel ons dan waarom en ga dan snel naar de website van het Bloemencorso Bollenstreek, www.bloemencorso.info Op de Hartverwarmende bloemenactie pagina kun je aangeven welke topper volgens jou een bloemetje van het Bloemencorso Bollenstreek verdient en waarom. Wie weet staan wij dan op 21 maart, de eerste lentedag, bij deze topper voor de deur met een bloemetje. Uiteraard worden bij het afgeven van de bloemen strikt vastgehouden aan de coronaregels. Per gemeente zijn er 75 bloemetjes te verdelen, dus wees er snel bij! De deelnemende gemeente zijn Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Heemstede en Haarlem. Aanmelden kan tot zaterdag 20 maart.

Bijzonder leuk om nog te vermelden is dat de Hartverwarmende bloemenactie met open armen is ontvangen door zowel de gemeenten als de aldaar actief zijnde marketingpartijen. Hartverwarmend, toch? :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het programma - 21, 22 en 23 april 2023

 

Giant Tulip Bulb brengt De Mooiste File van Nederland toch in beeld!

Vandaag zou de 25e editie van De Mooiste File van Nederland plaatsvinden, door de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk.  Om er toch nog wat moois van te maken zijn vandaag Hotel van Oranje, Abswoude Autopromenade en arrangeur Jessica Keet met haar team in samenwerking om De Mooiste File van Nederland toch in beeld te brengen! Zo staat er voor Hotel van Oranje een prachtige auto met bloemen arrangement, zijn er twee reuze bollen van het Giant Tulip Bulbs project van De Gildemeesters van de Zwarte Tulp te bewonderen en heeft de bloemenkoningin een bezoek gebracht tijdens de opening. Wij hopen volgend jaar iedereen weer te mogen ontvangen bij De mooiste file van Nederland 2022 op 22,23 en 24 april op Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk!  

De vierde thema-praalwagen blijft een verrassing!

Tijdens de Mooiste File van Nederland om 22, 23 en 24 april zullen er 4 verschillende thema-praalwagens zijn, allemaal schitterend gemaakt door arrangeur Jessica Keet.  In onze vorige berichten hebben we de ontwerpen van 3 praalwagens bekend gemaakt met de thema's: 25 jaar de Mooiste File van Nederland, het gemeentelijk thema Vrijheid en Orange Party!  Het thema van de vierde praalwagen is: Feest! Maar hoe deze praalwagen eruit ziet, houden we als verrassing.  Ben je benieuwd hoe deze feestelijke praalwagen eruit ziet? Kom dan vooral langs dit weekend!  Tot dan 🥳💐🌷